A Battlefield 2042 nyílt bétája még csak most indult, de máris csalókkal néz szembe. A játék csalásellenes rendszerét már feltörték.

Tegnap óta javában folyik a Battlefield 2042 béta időszaka, ami úgy tűnik a hibák ellenére bejön a játékosoknak. Persze nem a béta alatt tapasztalható hibák az egyetlen dolog, ami miatt a játékosok aggódhatnak. Úgy tűnik, máris megjelentek a csalók, akik hatalmas előnyre tesznek szert a külső programoknak hála. Mindezt Tom Hendesron bennfentes erősítette meg.

Ahogy az ismert szivárogtató írja, az anti-cheatet máris feltörték a hackerek, és ahogy a lenti videón is látható, máris szabadon megy a csalás.

Jelenleg a csalás csak a PC-s verziót érinti. Persze ezen nem lepődik meg senki, hiszen már augusztusban hallottunk arról, hogy a cheat-programokat már árulják, tehát aki csalni akart, az tudott erre készülni. A fejlesztők már akkor kijelentették, hogy aki bárhogyan csal, azt végleg kitiltják a játékból.

https://youtu.be/QFjHZ1M4jDk

 

Reméljük, hogy a Battlefield 2042 bétája nem jut a CoD: Vanguard sorsára, ahol a csalók egész meccseket tudtak megszakítani. A Battlefield 2042 november 19 -én jelenik meg PC-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re, PS4-re és Xbox One-ra.

×