A Battlefield 2042 önállóan működő botjai nem csak nagyon jól lőnek néha, de még arra is képesek, hogy megalázzák a játékosokat. Szép.

Talán mindenki jól tudja, hogy a Battlefield 2042 online világában jelen vannak a botok, vagyis a számítógép által vezérelt „játékosok”, akik kitöltik a meccseket abban az esetben, ha nincs elég valódi player. Ennek célja az, hogy a játékosoknak ne kelljen sokat várnia a meccsek elindulására. Az persze már más kérdés, hogy ezek a botok milyen szinten vannak, hogyan viselkednek. Ahogy a tegnapi nyílt béta tapasztalatainkat összefoglaló cikkünkben is írtuk, a botok néha nagyon gyengék, néha pedig azonnal fejbe lőnek.

Nos, úgy tűnik, megalázni is képesek.

Feltehetően a DICE fejlesztői nem programozták be őket erre szándékosan arra, hogy a kill után teabag animációt csináljanak, szándékosan megalázva a játékosokat, szóval mindez valójában csak bug, vagy véletlen lehet. Mindenesetre elég vicces látvány, amikor egy meccsen ilyet csinál egy bot.

 

Amint látható, JOD is nagyon jót nevetett azon, hogy a botok is képesek toxikusak lenni a Battlefield 2042 meccsek alatt. Talán mondhatjuk azt, hogy alkalmazkodnak az átlag FPS player közösséghez, és ők is azt csinálják, ami a kemény mag.

Te is találkoztál ilyen esettel?

×