Torzsi kiválása úgy tűnik, betölthetetlen űrt hagyott maga után, szétszélednek a Budapest Five eddigi stabil tagjai.

Az elmúlt nagyjából egy évben szinte minden a Budapest Five CS:GO csapatáról szólt a hazai versenyeken. Coolioék ötöse sikert sikerre halmozott, és szinte minden fontos versenyt behúztak a hazai mezőnyben. Sőt, nemzetközi terepen is próbálgatták szárnyaikat, igazán ígéretes jövő állt a team előtt.

Aztán jött a Mouz NXT és torzsi kivásárlása, ami mindent megváltoztatott.

A csapat nem volt képes egy új, stabil ötödik embert szerezni, a torzsitól megszokott kiemelkedő teljesítményt képtelenek voltak pótolni a kipróbált játékosokkal. Ez pedig odáig vezetett, hogy a csapat legstabilabbnak hitt tagjai is úgy döntöttek, külön folytatják a BP5-tól.

 

Kory és Coolio szinte egyszerre közölte a rajongókkal a szomorú hírt, miszerint új lehetőségek után néznek a jövőben. Jó kérdés, hogy mi lesz a szervezet sorsa, hiszen a klasszikus ötös tagjaiból így már mindenki elhagyta a fedélzetet. A novemberi DreamHack Open selejtezőire ugyanis a BP5 a Coolio, kory, Aaronxy, s1cklxrd, 1NSERT2 ötössel vágtak neki a meccseknek. Most maradtak belőle hárman…

Köszönjük a BP5-nak az eddig közösen átélt szép pillanatokat és nagy eredményeket, sok sikert a csapatnak a továbbiakban is, bármi is lesz a szervezettel. Természetesen a Budapest Five-ot elhagyó játékosoknak is minden jót kívánunk, reméljük összejön az újabb nagy lehetőség!

https://leet.hu/?s=far+cry+6&post_type=product

×