Egy friss szivárgás leleplezi, hogy milyen különleges eszközt kaphat a Rainbow Six: Siege Y6S4 operátora. Olyan mintha Kapkan lenne, csak kicsit máshogy.

Pont ma kaptunk hírt arról, hogy milyen átalakításokon megy át Kapkan a Rainbow Six: Siege-ben, ami alapvetően változtatja meg az operátor használatát. A tesztszerveren már kipróbálhatók a Y6S3.3 változásai, melyekről részletesen olvashatsz cikkünkben. Közben egyik kedvenc R6S szivárogtatónk friss híreket hozott nekünk arról, hogy milyen lesz a következő évad új operátorának eszköze.

Ilyen lesz védekező Thorn eszköze a Y6S4-ben.

A Twitteren Benjamin nemrég arról számolt be, hogy Thorn, aki a Rainbow Six: Siege 6. évének utolsó évadában az új operátor lesz, olyan eszközt kap, ami felrobban, hasonlóan ahogy azt mondjuk egy Kapkan csapda teszi. A különbség viszont az, hogy ezt az eszközt nem csak az ajtó és ablakeretekre lehet tenni, hanem bárhová. Az eszköz akkor robban fel, amikor egy támadó kellően közel kerül hozzá. A sebzés szintén attól függ, hogy a támadó mennyire volt közel a robbanás pillanatában. További érdekesség, hogy az aktiválás és a robbanás között eltelik egy kis idő, ami esélyt adhat a támadóknak a menekülésre. Az eszköz pirosra vált, ha támadót érzékel, majd robban, kis repeszeket kilőve a levegőbe.

Az eszköz neve valószínűleg Razorbloom Shell lesz.

 

Ez tehát azt jelenti, hogy védekező fronton ismét csapdát kapunk. Ez érdekes lesz a Y6S3.3 frissítés bevezetése után, amikor Kapkan már egy ablak vagy ajtókeretre nem csak egy csapdát helyezhet el. Egy bajárat tehát Kapkan és Thorn segítségével biztos halált jelenthet minden támadó számára. Tele rakható lesz robbanó eszközökkel, végtelen módon.

Szerinted jó ötlet volt ezzel előállni?

×