Az Intel processzorainak sikeréért felelős vezető végre megmutatta, hogyan fognak kinézni a 12. generációs Alder Lake-ek.

Az Intel újabb, a Core sorozatban a 12. generációs processzorairól a szivárogtatóknak köszönhetően már sejthettük, hogy úgy nagyjából miként fognak kinézni, ezidáig viszont hivatalos prezentálás még nem történt a vállalat részéről. Ez változott meg most, az Intel processzorokkal foglalkozó üzletágának vezetője, Gregory M. Bryant ugyanis ország-világ előtt megmutatta,

hogyan fognak kinézni az új Alder Lake processzorok.

A képen egy védőruhás Intel-alkalmazott látható, amint két Alder Lake processzort tart a kamera elé. A CPU-k csak meglehetősen alacsony felbontásban láthatók a képen, de a hőszórók alakja és az alján lévő kondenzátorok elrendezése megfelel a már kiszivárgott képeknek.

 

Kevesebb információval szolgál azonban az a szöveg, amellyel Bryant a képet közzétette, amiben azt írja, hogy az új procik hamarosan világszerte megjelennek az asztali gépek piacán. Többen úgy gondolják, hogy ez október végét jelentheti, ami valószínűnek is tűnik, konkrét dátum híján viszont érdemes helyén kezelni a dolgot. Ahogyan a teljesítményről és a forgalmazásról sem tudunk sokat, de a Forbes szerint jelentősen drágábbak lehetnek, mint a korábbi modellek.

via – PCGameshardware

×