Jelenleg a Vapor kódnevet viseli az alkalmazás.

Kétségtelen, hogy a mai nap egyértelműen a Twitch-ről fog szólni a gaminggel és technológiával kapcsolatos weboldalokon és egyéb közösségi felületeken. Sajnos ezúttal sem pozitív hírektől hangos a sajtó, úgy tűnik, hogy az utóbbi évek egyik legnagyobb szivárogtatásának esett áldozatául a népszerű streaming szolgáltatás. A fizetések mellett leakelődött több forráskód is, melynek hála akár félkész Twitch termékekre is találhattak utalásokat a fájlokat átböngésző, hozzáértő felhasználók.

A Twitch egy Steam alternatíván dolgozik!

Minden jel arra mutat, hogy a Twitch / Amazon Game Studios ki akar törni a közvetítő szerepből és saját játékáruházon dolgozik hosszú évek óta a háttérben. Az alkalmazás jelenleg a Vapor kódnevet viseli és az alapvető áruházi funkciók mellett rengeteg Twitch funkciót integrálnának a programba. A forráskódból az is kiderült, hogy néhány játék különleges bánásmódot és integrálást kapna, mint például a Fortnite vagy épp a PUBG. A Twitch Prime szolgálatással kiegészülve még lenne is potenciál az áruházban, hiszen a (majdnem) ingyenes játékokkal való csalogatás az Epic Games adatai alapján is megérheti hosszútávon.

Nagy eséllyel a program maga is képes lesz streamelésre, így egy kattintással közvetíthetnénk az ott megvásárolt vagy a könyvtárhoz adott játékainkat, mely rengeteg kezdő streamernek kiváló választás lehetne. A VR szemüveget használó játékosokra is gondol a cég, ezért a Steamen népszerű VRChat programra is nyújtanának alternatívát. Ez a Vapeworld nevet viseli a fájlokban és Unity játékmotort használ, könnyen lehet, hogy ebből hamarosan egy félig-meddig működő verziót is láthatunk, hiszen ennek a teljes forráskódja elérhető a 128 gigabájtos tömörített állományban. Az elmúlt órában több streamer is megerősítette, hogy a kifizetések frissített listája már teljesen valós adatokat tartalmaz, így teljesen legitimnek tekinthetjük a szivárgás többi részét is.

A fenti információk tükrében erősen javasoljuk, hogy látogassátok meg a Twitch Security beállításait is módosítsátok a jelenlegi jelszavatokat. Valószínűleg csak a jelszavak titkosított formában keringenek a világhálón, de sosem árt elég óvatosnak lenni, ezen kívül erősen ajánlott a 2FA / Kétfaktoros hitelesítés bekapcsolása is.

https://leet.hu/shop/back2school/

×