Megérkezett a TOTW#3 csapata mely egy új Son lapot is hozott. Rajta kívül két OTW lap is bekerült a csapatba, és az egyikre könnyen le is csaphatunk.

Újabb hét, újabb Team of the Week. A TOTW#3 keretét ismét előbb megtudtuk, minthogy játékba kerültek volna a lapok. Lássuk kik érkeztek a héten:

A két legerősebb játékos a keretből valószínűleg Foden és Son. Bár Salah remekelt a Manchester City ellen, mivel első héten bekerült a keretbe, így nem láttam rá esélyt, hogy újabb InForm lappal gazdagodik. Helyette érkezett Foden, aki az egyenlítő találatot szerezte Mané találatára.

A csapatban két OTW lap is helyet foglalt. Locatelli szinte biztos volt hiszen már másodjára sikerült győztes találatatot szereznie a Juventusnak. Az olaszra még bőven ráfér a fejlődés, de legalább, akik őt nyitották egy picit boldogabban mehetnek aludni. A másik Talisca, akinél már említettem, hogy duplázott, így esélyes egy TOTW lapra. A lap jött, ő meg fejlődni fog. Az SBC nem járt le, szóval ha szeretnéd még te is kiszedheted. Akit sajnálok az Hwang Hee Chan, aki igazán megérdemelte volna az erősebb Featured TOTW kártyát, helyette a Lille játékosa David érkezett. Legalább idén egy picit keményebben kezd a kanadai.

Neked melyik játékos tetszik a TOTW#3 keretéből?

×