Egy Warzone játékos rájött, hogy csapattársa csal, ezért úgy döntött, hogy saját kezébe veszi az ügyet, amit tökéletesen kivitelezett.

Mindenki tudja, hogy hemzsegnek a csalók a Warzone-ban. Szinte minden második körben találkozhatsz egy csalóval. Legyen szó aimbotról, térkép alatt megbújó játékosokról, csak simán wall hacket használókról, akik próbálják elrejteni, hogy csalnak.

Addig is a közösség egyes tagjai úgy döntöttek, hogy saját maguk lépnek fel a csalók ellen azzal, hogy likvidálják őket a meccsekből, főleg akkor, ha a csapatukban vannak.

Így tett Anthony Brown is, aki egy trió játék során észrevette, hogy az egyik csapattársa gyanúsan sok fejlövést adott le a játék során. Nem tartott sokáig, mire rájött, hogy az illető csal, így amikor a csapat úgy döntött, hogy egy helikopterre pattannak. Anthony tudta, hogy mit kell tennie.

Array-hez érve a hacker megkérte Anthonyt, hogy üljön be a vezetőülésbe, hogy golyózáport zúdíthasson az alatta lévő ellenségre. Anthony boldogan beleegyezett és az Array építményét célozta meg a helikopterrel, míg ő kiugrott a robbanás elött.

 

Ezután a csaló nem volt túlságosan boldog amiért meghalt, és kérdezgette, hogy miért csinálta ezt Anthony. Amire persze mi már tudjuk a választ: „Azért mert csalsz.” Persze ezek után a csaló rögtön felháborodott és egy sírógépnek hívta Anthony-t, miközben ő hisztizett, mert meghalt. Mindenesetre valóban jó volt látni, ahogy Anthony elbánt a csalóval.

Ti csináltatok már hasonlót?

×