Akkor is ingyen behúzhatod PS4-re ezt a második világháborús FPS játékot, ha nincs semmilyen előfizetésed. Csak felmész a store-ba és behúzod.

Nem titok, hogy a PlayStation Plus előfizetéssel rendelkező PlayStation 4 felhasználók ebben a hónapban kicsit kimaradnak a jóból. Az októberi ingyenes játék a PlayStation 5 előfizetők számára a népszerű második világháborús FPS játék, a Hell Let Loose. Ez sajnos nem érhető el a PlayStation 4 előfizetők számára, be kell érinük a Mortal Kombat X és a PGA Tour 2K21 párosításával. A jó hír viszont az, hogy ugyanakkor a PS4 felhasználók egy másik második világháborús lövöldözőst játékot viszont ingyen megkapnak, ráadásul a PS Plus előfizetés nélkül.

A PlayStation Store-ban ingyenes az Enlisted.

Az Enlisted egy „csapatalapuló fps MMO-shooter, amely a második világháború legfontosabb csatáit tartalmazza”. A Darkflow Software által fejlesztett cím a történelmi pontosságra és részletekre összpontosít – olvasható a leírásban.

„A játékban a lehető legpontosabban jelennek meg a fegyverek, katonai járművek és a korszak hangulata, miközben számos katona, harckocsi és repülőgép összecsapásait élhetjük át.”

A játék beszerzéséhez mindössze annyit kell tenni, hogy felmész a PlayStation Store-ba, és letöltöd.

Jó szórakozást!

https://leet.hu/?s=far+cry+6&post_type=product

×