Akik megvásárolták a játékot, illetve akik előfizetéssel rendelkeznek, már holnap csatlakozhatnak a nyílt bétához.

Az EA és a DICE eddigi legambiciózusabb játéka, a Battlefield 2042 a tervek szerint novemberben fog teljes egészében megjelenni. Ez azt jelenti, hogy a karácsony előtti hónap különösen mozgalmas és költséges lesz az FPS játékok rajongói számára, hiszen novemberben érkezik a Call of Duty Vanguard is.

Biztos mindenki tűkön ül, hogy kipróbálhassa a legújabb Battlefield játékot, nézzük is mikor tölthetitek.

Mikor tölthető a Battlefield 2042 bétája?

Ha előrendelted a játékot, akkor már október 5-én, reggel 9 óra óta tölthető a béta. Ha Steamen már megvetted a játékot, külön le kell letölteni. Ezt a könyvtáradban találod a BF 2042-re kattintva. Lejjebb tekersz egy kicsit és már is kiadja a lehetőséget, hogy letölthesd a játék bétáját. Ha még nem vásároltad meg a játékot, akkor az alábbi linken megveheted, illetve ITT találod a nyílt bétát is.

Csatolok hozzá egy képet: 

A zöld „Play Now” gombra kattintva le kell töltened a bétát

Ha Originen vetted meg a játékot, vagy ott próbálnád ki, akkor azt a linket ITT találod. Illetve, ha konzolon játszanál, akkor egy videó is felkerült a YouTube-ra, ami segíthet megtalálni a nyílt bétát:

 

Szóval általánosságban a könyvtárban, illetve a boltban elérhető a játék.

A nyílt béta mérete

A PlayStation Game Size Twitter fiók adatai szerint PS5-ön a játék 16.861 GB (frissítések nélkül). Míg PC-n 19 GB-ot kell letölteni.

 

A teljes játék méretét már hivatalosan is megosztották, ami 100 GB lesz. Ez termesztésen bővülni fog a különböző DLC-k érkezésével.

Mikor indulhat a játék?

Mint azt már korábban is említettük, akik előrendelték a játékot EA Play, vagy Xbox Game Pass előfizetéssel rendelkeznek azok már október 6-án a harcba vethetik magukat. Viszont, akik nem rendeltek elő, illetve előfizetésük sincs csak október 8-án kezdhetnek bele a játékba.

Most jön viszont a rossz hír: a nyílt béta csak október 10-ig tart, ami felettébb kevés idő.

Őszintén remélem, hogy meghosszabbítják akár 2-3 nappal, már csak azért is, hogy a játékosok megtudják figyelni a játék hibáit és visszajelzést tudjanak biztosítani a fejlesztőknek.

 

Remélem, mindenkinek kicsit világosabb lett, hogy hol találja a BF 2042 nyílt bétáját és így már elkezdheti letölteni a játékot.

Találkozunk a harcmezőn!

×