Egyelőre csak egy jótékonysági verseny erejéig állt össze a francia csapat. KennyS még nem döntött, de NBK ebben a játékban képzeli el a jövőjét.

Október elején nagyszabású, jótékonysági Valorant versenyt szervez a BLAST, melyre ezúttal nem csapatokat, hanem válogatottakat várnak a szervezők. Összesen 12 európai válogatott csapat indul, köztük az igazán erős nevekből álló francia együttes. Ott van ugyanis a TENSTAR két profija, Ninou ls Sliicyy, valamint két ex-CS:GO legenda is.

Az egyaránt Major győztes KennyS és NBK ismét egy csapatban lövik majd halomra az ellenfeleket.

Egyiküknek sem ismeretlen persze ez a játék sem, bár több éves CS:GO múltjuk után a Valorant még viszonylag friss szerepel mindkettejüknél. NBK idén júniusban jelentette be visszavonulását, és akasztotta szögre CS:GO karrierjét, hogy a Valorantra fókuszálhasson. KennyS egyelőre csak saját streamjeiben pörgette a játékot, most azonban itt az első verseny, ahol bizonyíthat.

Ismerős nevekből persze nem ő lesz az egyetlen. A Valorant közösség szeme leginkább cNed, Boaster, nAts és Derke említésére csillanhat fel. Míg ex-CS:GO játékosok közül lowel, mertz és ANGE1 lehet még ismerős a francia duón kívül.

 

A versenynek magyar érdekeltsége is lesz, hiszen a kelet-európai válogatottba bzt is meghívót kapott, cseh és szerb csapattársakkal maga mellett.

https://leet.hu/?s=far+cry+6&post_type=product

×