Délután érkezik tesztszerverre.

Még csak a hét elején érkezett meg a Rainbow Six Siege Y6S3.2 névre hallgató frissítése, de a Y6S3.3 máris beesik a tesztszerverre. Várhatóan holnap pakolják majd fel a Ubisoft mérnökei, de kedden este néhány érkező információt megosztottak velünk a szokásos After Action Report Twitter bejegyzésükben.

Nézzük is, hogy mi vár majd ránk!

 

A fejlesztők kiemelték a szeptemberben már megérkezett változásokat. Ezek közé tartozik az AFK játékosok keményebb büntetése, a Squad MMR cap megváltozása, a fegyverek visszarúgásának átalakítása, illetve a flash-sel kapcsolatos módosítások is.

A szerdán délután elstartoló Y6S3.3-ban az alábbi változásokra számíthatunk majd:

  • A fejlesztők átalakítják Kapkan Entry Denial Device gadgetének működését, ennek pontos formáját ma ismerhetjük csak meg
  • Módosul az Mx4 és P10 fegyverek visszarúgása is
  • A Hard Breach Charge-dzsal kapcsolatban is várhatunk majd finomításokat
  • Ezen kívül pedig további Operatorok is élvezhetnek majd kis nerfet-buffot: az ikonok alapján Wamai, Oryx, Melusi, Castle és Clash karakterekhez nyúlnak majd hozzá a fejlesztők

Kíváncsian várjuk, hogy pontosan milyen irányba terelgeti majd őket a Ubisoft, természetesen amint vannak konkrét információk is, azonnal beszámolunk azokról.

×