Egy népszerű szivárogtató és adatbányász nemrég egy olyan fájlt talált, ami arra utal, hogy a mechek még visszatérhetnek a játékba.

Bármennyire is azt gondolják sokan, a Fortnite fejlesztői mindig új ötletekkel állnak elő, és igyekeznek különböző tematikát adni az évadoknak. Így aztán számtalan játékelemet lehetett már kipróbálni, bár az is igaz, hogy nem mindegyik jött be a játékosoknak. Egy ismert Fortnite adatbányász szerint az egyik ilyen vitatott tartalom hamarosan visszatérhet.

Visszatérnek a robotok?

Az Epic Games a múlt héten fejezte be a játék 4. évfordulója alkalmából rendezett eseményt, aminek során mindenki kihívásokat teljesíthetett a jutalmakért. Ez azt jelentette, hogy egy ideig visszahozták a születésnapi elemeket. A Fortnite második évfordulója óta nem voltak láthatók a mechek.

ShiinaBR viszont nemrég felfedezett egy furcsa fájlt, amelyet a játék legújabb frissítésével töltöttek fel. A „FundingStation.Mech.FundedAmount” címet viselő fájl kétségkívül az erős Mechekre utal. Természetesen nem lehet tudni, hogy hogyan és milyen formában, de Shiina szerint a Mechek valószínűleg még ebben a szezonban visszatérnek.

 

A Fortnite robotjait először az Chapter 1. Season 10 során láthattuk. A B.R.U.T.E-ket szinte azonnal kritizálni kezdték a játékosok, hiszen túl OP-nak tartották. Néhány hétig tartó panasz után az Epic Games végül jelentősen nerfelte őket. Így nem valószínű, hogy a Fortnite ugyanúgy hozza vissza a robotokat, mint eredetileg.

Persze volt már arra példa, hogy valamilyen elem visszahozásáról a játékosok dönthettek. Lehet, hogy az Epic most is ezt tervezi. Te örülnél neki? Szeretnéd újra látni őket a Fortnite világában?

https://leet.hu/shop/back2school/

×