Egy friss szivárgás szerint olyan nerf érkezhet a következő évadban, aminek bizonyára egy kamerás védő sem fog örülni. Megőrült a Ubisoft?

A legutóbbi Rainbow SIx: Siege évadok frissítései óta nagyon érdekes volt látni, hogy milyen szinten kaptak változást a különböző kamerák a játékban. Nem régóta működik az, hogy a golyóálló kamerát, Maestro kameráját, illetve Mira ablakát is ki lehet ütni egy jól irányzott melee támadással. Nos, úgy tűnik, hogy ez nem volt elég a fejlesztőknek, és tovább nerfelnék a védőkő eszközeit. Legalábbis ez derül ki egy nemrég kikerült szivárgásból.

Nem lesz jó kimenni az épületből, ha védő vagy és kamerád van.

A Rainbow Six: Siege világában valóban egy égető probléma szokott lenni az épületből kiugrálók, kifutók helyzete. Sokszor ugyanis képesek minket meglepni a védők. Ez azonban még egy kezelhető helyzet, ugyanakkor egy-egy védő operátor arra is képes, hogy a kameráját kint helyezze el, néha olyan helyzetben, hogy ez ne találjuk meg. Egy jól kidobott Valkyrie kamera csodákra képes, de láttam már olyat is, hogy Maestro kamera került kintre.

Ha a Twitteren Benjaminnak igaza van, akkor komoly nerfet kapnak a védő kamerák. Szerinte ugyanis a Valkyrie Black Eye, a Maestro Evil Eye és a Bulletproof Camera elveszíti majd a jelet, ha az aki lerakta, túl sokáig tartózkodik odakint.

Egyértelmű, hogy a nerf leginkább Valkyrie-t támadja, akinek kint néha nagyon nehéz észrevenni a kameráját, ilyenkor hatalmas előnyt adva a védőknek. Valkyrie ilyenkor képes nagyon sokszor kijönni az épületből. Ennek elkerülése végett, ha Valk túl sok időt tölt kint, a kamera nem látja többet a támadókat. Bár a szivárgás szerint a nerf a golyóálló és a Maestro eszközre is vonatkozik, rájuk gondolom kevésbé lesz hatással. Ezeket titkán helyezzük az épületen kívülre. Ugyanakkor ezek az eszközök eszerint akkor is elvesztik a jelet, ha a kamera bent van elhelyezve, és sokáig vagyunk kint. Hogy pontosan ez hogyan működik majd, egyelőre tisztázatlan, mindenesetre igen érdekes kezdeményezés.

Biztosra azonban még nem lehet venni semmit, hiszen a Rainbow Six: Siege Y6S4 még messze van, a Ubisoft pedig még nem jelentette be semmit.

Ettől függetlenül beszélhetünk róla. Mit gondolsz? Jó döntés?

https://leet.hu/?s=shinobi&post_type=product

×