A Facebook, az Instagram és a WhatsApp hosszabb időre leállt, és a Call of Duty UK Twitter nem hagyta ki a trollkodási lehetőséget.

A Facebook, az Instagram és a WhatsApp tegnap rejtélyes módon több órára is leállt, de ez nem akadályozta meg a Call of Duty UK Twitter fiókját abban, hogy trollkodjon a platformokon.

Ha esetleg érdekelne, hogy mi történt:

Ezért elérhetetlen az összes Facebook szolgálatás – Megreccsent a fél internet

Mivel milliónyi felhasználó nyúzza naponta a Facebookot, az Instagramot és a WhatsAppot, nem meglepő, hogy a leállásuk felháborodást okozott az interneten. Valójában a legtöbb ember csak a kiesésekről tudott beszélni az interneten.

Ezek a kiesések nem érintették a Twittert.

Ezért rengeteg Twitter-felhasználó arra használta a megmaradt platformot, hogy kifigurázza a Facebookot. Bár sokak számára kellemetlenséget jelentett, mégis született néhány vicces meme, amelyek közül a Call of Duty UK Twitter-fiókja szolgáltatta az egyik legjobb Warzone alapú meme-et.

A meme maga egyszerű volt, de mégis ütős. Egy squadot ábrázolt a Warzone-ban, a játékosok nevét azonban megváltoztatták. A három kiesett „játékos” Facebook, Instagram és WhatsApp volt. Az utolsó megmaradt játékos természetesen a Twitter volt.

Bár személyes tapasztalataim szerint a Twitter sem működött megfelelően attól még a meme helyét állta és a közösség jót nevetett rajta.

Ti is találkoztatok hasonló Facebook leállós COD meme-el? Ha igen, osszátok meg velünk a kommentszekcióban!

forrás: CharlieIntel

×