Akció a javából.

Épp, hogy beköszöntött az ősz. Ez alkalomból pedig ismét összegyűjtöttünk pár remek akciót, amit mindenképp megéri megfontolni.

A legjobb vétel: White Shark Shinobi

A White Shark Shinobi óriási sikerre tett szert a hazai piacon. A gyártó 60%-os billentyűzete pedig immáron magyar nyelvű kiosztásban is kapható. Aki nem érné be kevesebbel, mint az Outemu Red (piros) kapcsolói, az a magyar kivitel felé nézelődhet, aki viszont a clicky-feelingű Outemu Blue-t kedveli, annak ott az angol nyelvű kiosztás, amelyben a népszerű kék kapcsolók kaptak helyet.

Kisebb kulisszatitok, hogy az első verzióhoz képest megújult a doboz és egyben a beltartalom is. A gyártó odafigyelt a visszajelzésekre és az anyagminőség is jelentősen javult mind az angol, mind a magyar nyelvű verzió esetében.

Ezúttal az ajánlott 19 990 Ft-os fogyasztói ár helyett 13 990 Ft-ért vihető az összes Shinobi modell a Leet webshopjában.

White Shark Spartan

Amennyiben a 60%-os billentyűzet túl kicsinek tűnik, akkor a legjobb választás egy TKL billentyűzet. Az épp akciósan kapható White Shark Spartan pedig épp e nemes kategóriát képviseli. Fém fedlap, rainbow LED világítás és az Outemu Blue switch-ek sem maradtak ki a repertoárból. Magyar és angol kiosztásban egyaránt kapható. Most az eredeti árhoz képest 31%-kal olcsóbban, 13 120 Ft-ért vihető az őszi nagytakarítás erejéig.

White Shark CYCLOPS

Jól jönne egy jó minőségű webkamera otthonra? A White Shark CYCLOPS tűéles képet biztosít és natívan FullHD (1920×1080) felbontásban képes rögzíteni. A mindig kéznél lévő beépített mikrofonja pedig Hi-Fi hangzásvilággal kecsegtet.

Az eredeti 14 990 Ft-os árcédulája helyett most 63%-kal olcsóbban, 5490 Ft-ért a kosárba dobható.

Nézz szét a teljes kínálatban!

https://leet.hu/shop/nagytakaritas/

 

×