A Telekom újabb csomagokat vezetett be a mobilos és az otthoni szolgáltatásainak kínálatába.

Szeptember 29-től megújultak a Magyar Telekom lakossági mobil- és otthoni vezetékes szolgáltatásai.

A mobil csomagok kínálata bővült, mostantól a havi 8 GB adatforgalmat biztosító NET 8 GB, illetve a havi 25 GB forgalmat adó NET 25 – melyek 3390 és 6990 forintba kerülnek. Üröm az örömben, hogy a 15 GB-os NET 15 konstrukció kikerült a Telekom mobilos kínálatából, annak egyik legjobb előnyével, a korlátlan zenehallgatással, amely sajnos egyik új előfizetésbe sem került be.

Mindemellett a Gigaerős Net és a Gigaerős Net+ csomagokat sem hagyták változatlanul. A szolgáltató mostantól két darab jellemzően kis adatforgalmú MultiSIM-et is biztosít a csomagokban, melyeket általában okosórákhoz, tabletekhez, esetleg laptopokhoz lehet használni. A GigaerősNet+ továbbá az Európai Unióban használható 20GB-os forgalma mellett EU-n kívül 2 GB-ot biztosít internetezésre.

A vállalat egységesítette a kínálatát sávszélesség tekintetében az optikával és kábel technológiával lefedett területeken, emellett a belépő csomagok sebességében is szintlépés történt: már 250 Mbit/s maximális sebességet kínálnak a legkisebb csomagok az említett technológiákon – írja a HVG.

Az optikával lefedett területeken az új portfólióban a megemelt maximális letöltési sebességű legkisebb csomag és az újonnan bevezetett 500 Mbit/s maximális letöltési sebességű csomag mellett továbbra is elérhetők az 1000 Mbit/s és a 2000 Mbit/s maximális letöltési sebességű csomagok is.

 

×