A FaZe korábbi Major győztes szupersztárja élete legrosszabb formájában játszik. Ez sajnos a számok is igazolják.

Javában zajlik az IEM Fall Europe versenye, már a legjobb 8 küzdelmeinél tartanak az akutális meccsek. A legfőbb beszédtémát mégsem a továbbjutók, hanem a Top8-ról lemaradó csaapatok szolgáltatják, azon belül is a FaZe gyászos szereplése. A világranglistán Top5-ben szereplő csapat ugyanis nem tudott bejutni a legjobb 8 közé, és még a 9. hely sincs garantálva a tornán.

És ami még fájóbb, eddig ők adják a torna legeslegrosszabb játékosát is, ráadásul nem is akárkit.

Olofmeister, aki korábban 3 Major győzelmet is behúzott a fnatic játékosaként, és a 2015-ös Katowice Major alatt még a torna MVP-je is volt, úgy tűnik már csak árnyéka önmagának. 0.73-as ratingje sosem látott mélységeket mutat, K/D-je és K/D különbsége is elképesztően alacsony.

Korábban akármilyen tornán vett részt olof, sem fnatic, sem FaZe játékosként nem fordult elő hasonló, hogy az egész mezőny legrosszabbja legyen a számok alapján. Úgy tűnik, tényleg minden széria megszakad egyszer…

Ráadásul a legrosszabbkor, hiszen a FaZe ezzel lecsúszott a Major nevezésről is, az európai RMR táblázaton ugyanis már biztosan nem szereznek elég pontot. A Top8 résztvevői 1406 pontot már felírtak maguknak, így a FaZe 248 pontja semmire sem lesz elég. Így tehát a FaZe lemarad, a Movistar Riders, az ENCE, a Copehagen Flames és a Team Fiend viszont ott lesznek Stockholmban.

×