Nagyon úgy tűnik, hogy a Sony idő előtt leplezte le, hogy 2020-as év, és úgy a PS4 korszak egyik legjobbja is érkezik a PS Now kínálatába.

2020 egyik, ha nem a legvitatottabb játéka volt a The Last of Us második része, amit nagyon sok „szakmabeli” – különböző kontextusból kiragadott kiszivárgott játékmenet felvételre alapozva – már a játék tényleges megjelenése előtt temetett. Hogy a történet végül kinek hogyan tetszett abszolút szubjektív megítélés kérdése, de azt hiszem abban mély egyetértés honol, hogy mint játék messze a játékipar egyik csúcsa.

A The Last of Us amilyen későn jött a PlayStation 3 korszak végén, úgy a második rész a PS4-éra végére rakott egy jókora pontot. Minden bizonnyal hatással is volt a kifutó konzolgeneráció eladásaira is, de még így is rengetegen maradtak ki a csodálatos, ám különösen megrázó kalandból.

Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan egy új platform játékosai, a PC-sek fogják tudni pótolni az élményt, de legalábbis nagyon bízhatunk benne. Felkerült ugyanis Redditre és Reseterára egy kép, melyen azt láthatjuk, hogy feltehetőleg egy hiba miatt idő előtt feltűnt a játék a PlayStation Now szolgáltatás kínálatában.

Ha pedig mindez igaz – és nagy esély van rá, akkor a The Last of Us Part II PC-n 3000 forintért lesz majd játszható.

Ennyibe kerül ugyanis a Sony játékstreaming szolgáltatása, a PSNow egy hónapban. A gond csak az, hogy Magyarországon hivatalosan még nem érhető el, jó hír viszont, hogy egészen könnyen ki lehet cselezni a rendszert. Hivatalos megerősítés még nem érkezett, de több korábbi cím érkezése is hasonló módon derült ki idő előtt, így nem lennék meglepve, ha végül ez is igaznak bizonyulna.

A TLoU2 mellett egyébként még a Desperados 3, a Fallout 76 és a Final Fantasy VIII Remastered is feltűnik, mint újdonság, melyek leginkább azoknak lehet érdekes, akik már végigpörgették a Naughty Dog műremekét. Azt sajnos még nem tudni, hogy mikor erősíti meg ezt a Sony, de többen úgy vélik, hogy erre már a héten sor kerülhet.

UPDATE: A SONY IS MEGERŐSÍTETTE A HÍRT, A THE LAST OF US PART II HAMAROSAN BEKERÜL A PLAYSTATION NOW KÍNÁLATÁBA ÉS 2022 JANUÁR 3-IG LESZ ELÉRHETŐ.

×