A fejlesztők odafigyeltek a visszajelzésekre.

A héten útjára indul a Battlefield 2042 bétája. Az első napokat az early-access játékosok élvezhetik, ám utána már bárki szabadon becsatlakozhat a harctérre, akár ismerősökkel együtt is. Legutóbb az is kiderült, hogy a játék védelméért az Easy Anti-Cheat megoldása fog felelni, némi saját és szerveroldali megoldásokkal megfűszerezve. A másik fontos kérdés még az volt, hogy a cross-play hogy fog működni a béta alatt.

A BravoINTEL erre is megadta a választ!

A béta során sokak örömére már a játékban lesz a cross-play állíthatóságának lehetősége. Két opcióval számolthatunk leginkább:

  • Bekapcsolt állapotában együtt jászanak a PS5, Xbox Series X|S és a PC játékosok, illetve elkülönítve az Xbox One és Playstation 4 tulajdonosok.
  • Kikapcsolt állapotában mindenki a saját platformjának megfelelő játékosokkal kerül egy matchmakingbe, így a konzolos játékosok nyugodtan kikapcsolhatják, ha félnének az esetlegesen felbukkanó PC-s csalóktól.

Öröm látni, hogy a Battlefield fejlesztői a felhasználói visszajelzésekre is odafigyelnek, így Beta alatt is mindenki a saját preferenciájának megfelelően állíthatja az opciót. Reméljük az EAC védelem is hatékony lesz és nem kell a Vanguardhoz hasonló csalóhullámra készülnünk.

https://leet.hu/shop/back2school/

×