Kiszivárogtak az első képek az újdonságról.

Az elmúlt hetekben többször is felmerült pletykaszinten, hogy az ASUS közös videókártyát tervez kiadni az osztrák Noctua céggel. A gyártót a PC-s felhasználók biztosan ismerik, kiváló hűtési megoldásairól híres. Leginkább a kiemelkedő processzorhűtőik és ventilátoraik jöhetnek szembe a webshopok virtuális polcain, ajánlott vételek minden kategóriában.

Ezúttal egy RTX 3070-en bizonyíthatnak a komponensek!

Az ASUS ROG vietnámi oldalán bukkantak fel az első képek az újdonságról, melyeket pár órán belül le is törölt a cég. Szerencsére az internet népe nem felejt, így a képek pillanatok alatt lementésre kerültek több felhasználó jóvoltából is. A kártya hozza a kötelezőt, a Noctuara jellemző színvilág és letisztultság köszön vissza az RTX 3070 videókártyán.

A kártya 3.5 slotos kivitelben lesz majd elérhető, 3 DP és 2 HDMI porttal megtámogatva. A tápellátásért a szokásos dupla 8-pines csatlakozók felelnek majd. Készpénznek vehetjük, hogy gyári OC-vel érkezik majd a kártya, ám a pontos órajelekről csütörtök estig nem szivárogtak ki információk. A kezdőár 1137 dollár (350 ezer forint) körül alakul majd, ám kötve hinnénk, hogy ennyiért hozzá is tudnánk jutni.

Forrás: videocardz

Ti elfogadnátok a kártyát?

×