Méltó búcsút kaphat Verdansk.

A Call of Duty fejlesztői csütörtök este 19:00 órakor nyilvánossá tették a Season 6 újdonságait egy roadmap formájában. Élesedett a szokásos blogbejegyzés, melyben megismerkedhetünk az átalakított helyszínekkel, új fegyverekkel és az érkező Operatorokkal is. A fejlesztők a „The Final Showdown” névvel látták el a hatodik szezont, utalva ezzel is a novemberben esedékes Verdansk -> Pacific cserére.

Nézzük is, hogy mi vár ránk az új szezonban!

Az utolsó közös Cold War x Warzone szezon

 

A Call of Duty alkalmazás elárulta, hogy ez lesz az utolsó Cold War és Warzone (közös) szezon. Ez nem ér minket meglepetésként, hiszen november elején érkezik a Vanguard és a nemrég leleplezett Pacific Warzone map is.

Warzone Map változások

  • Ahogy a trailerből már kiderülhetett: a Stadium és a Downtown nem úszta meg pusztítás nélkül a robbanásokat
  • Megnyílnak a második világháborús bunkerek

Gulag

  • Ismét egy új Gulágot köszönthetünk, melyet erőteljesen az eredeti helyszín ihletett

Öt új fegyver

A leakekkel ellentétben nem „csak” 4, hanem 5 fegyver is érkezik majd a szezon során. Ezek listája a következő:

  • .410 Ironhide: Shotgun (Battle Pass): A Battle Pass 15. szintjén szerezhetjük majd be, közelről egy lövésből is ölhet majd.
  • Grav: Assault Rifle (Battle Pass): A Battle Pass 31. szintjén szerezhetjük majd be, egy igazi automata AR-ről beszélünk, mely nagyobb távolságokra is használható lehet, illetve közepes visszarúgással fog majd rendelkezni.
  • Battle Axe (Kihívások, vagy Store Blueprintek): A szezon elején megszerezhető melee fegyver, küldetések teljesítésével oldhatjuk majd fel, vagy némi valódi pénz költésével.
  • LAPA:SMG (Szezon közepén)
  • Sarló és kalapács melee (Szezon közepén)

The Haunting

Az idei ünnepi esemény október 19-én startol majd el a Warzone és Cold War játékmódokban, bővebb információkat a 18-án publikált blogbejegyzésben olvashatunk majd. A kiszivárgott információk alapján több kollaborációs skin is érkezhet majd a The Haunting Event alatt.

Operatorok

Ahogy azt várni lehetett, a Season 6 Battle Pass Operator skinje Alex Mason lesz majd. A belépő megvásárlásával egyből hozzá is juthatunk, Tier 0 szinten. Szezon közben pedig a szintén népszerű Fuze Operator skin is megérkezik majd a játékba egy Store Bundle formájában.

Új klán rendszer

 

A Season 6 érkezésével a fejlesztők „befagyasztják” a jelenlegi Regiments opciót. Egy nagyobb jó érdekében teszik ezt, hiszen a Vanguard megjelenésével egy jobb és több funkcióval ellátott rendszer érkezik majd a játékba. Így a frissítés előtt érdemes még behívni azon ismerőseinket, akiket eddig valamiért kihagytunk a saját kis csapatunkból.

A teljes angol nyelvű INTEL-t >IDE< kattintva érheted el.

×