Egy férfit azért tartóztattak le Japánban, mert igényt tartott volt barátnője Nintendo konzoljára. Ezért be is tört a lakásba.

Vannak párok, akik a szakítás után képesek barátok maradni, mások igyekeznek felszámolni a közös múltat, és mondjuk mindent visszakérni, amit addig a volt partnerüknek adtak. Persze az a legkorrektebb, ha nem zaklatod a volt párodat, vagy legalábbis nem olyan szinten, hogy betörj a lakásába. Egy férfi ugyanis ezt tette, ám az indoka valójában nagyon egyszerű: kellett valami fedezet.

Szeretett volna egy Nintendo Switch konzolt?

Nem egészen. A Hokkaidón élő 34 éves férfit nemrég a japán rendőrség azért tartóztatott le, mert volt barátnője lakásába tört be, hogy ellopja a Nintendo konzolt. A férfi azt mondta, hogy az exe pénzzel tartozott neki, amit eddig nem adott meg.

„Még mindig nem fizette vissza a tartozást, ezért elloptam a Switch konzolt, egy ezzel a tartozás egy részét fedezzem” – mondta a rendőrségnek. A konzolt nyilvánvalóan a használt piacon szerette volna eladni. Érdekesség, hogy a férfit csak most tartóztatták le, miközben a betörés még júniusban történt. Sőt, az is kiderült, hogy a férfit már korábban is letartóztatták, hiszen májusban is betört a nőhöz, akkor a pénztárcáját és a kulcsait nyúlta le.

Te lenyúlnád az exet konzolját?

https://leet.hu/shop/back2school/

×