Ma este folytatódik a klubcsapatok legnevezetesebb sorozata a Bajnokok Ligája. Reméljük, hogy idén több hasznuk lesz az UCL lapoknak, mint tavaly.

Folytatódik a Bajnokok Ligája. Tegnap este óta már mindenki 1000 éve Sheriff szurkoló így lassan mindenki azt követeli, hogy legyenek benne ők is a játékban. A BL mellett visszatérhetnek az UCL lapok is, melynek abszolút semmi értelmük nincs.

A Bajnokok Ligája jogot pár évvel ezelőtt szerezte meg az EA Sports a rivális PES-től, amelynek köszönhetően minden játékmódjába, így a FUT-ba is bekerültek ezek a lapok. Az első évben az UCL lapok +1 értékkel rendelkeztek a NIF lapokkal szemben, így legalább egy picit erősebbek voltak. Az utolsó két sorozatban azonban már csak inkább a helyet foglalták. Az egyetlen egy hasznuk, hogy néhány SBC követelte, és hogy kékek voltak.

Ezzel szemben hányszor ejtettek át minket a palánkon. Mivel az UCL lapokat speciális kártyáknak regisztrálja a rendszer ezért minden 84 vagy afölötti lapnál már láthattuk az animációt. Emlékezzünk vissza csak arra a jelenetre mikor Castro azt hitte Mbappét nyitott.

 

Vagy amikor PieFace azt hitte egy 88-as Reust nyitott:

 

Biztos mindannyian voltunk már hasonló helyzetben, de az új animációknak köszönhetően legalább nem kell sokat várni a csalódásra. Az idei játéknál valahogy egy picit pozitívabban állok hozzá az egészhez. Az elmúlt két évben tényleg egy az egyben az arany lapokat láthattuk lemásolva és emiatt idén úgy gondolom, hogy kapunk valami változatosságot.

Szerintem ezek lennének jó koncepciók:

  • Automatikusan visszakerülnének a +1 értékek.
  • Mindig az aktuális csoport elsők kapnának +1 értéket.
  • Egy egyszeri fejlődős item, ha a csapat eléri a 3 győzelmet.

Ti milyen koncepciónak örülnétek?

×