Az már teljesen biztos, hogy nem fogjuk unalmasan tölteni a szilveszter estét.

A The Mandalorian második évada még akkor is az elmúlt 20-30 év legjobb Star Wars mozgóképes alkotása, ha nem volt rest szállítani a nyálcsorgatós-agyeldobós fan-service jeleneteket.

Kezdetnek ott van például Ashoka, aki először debütált élőszereplős formájában méghozzá a rajongók könyörgését meghallva Rosario Dawson alakításában. Aztán két jelenet még a férfiszíveket is könnybe lábasztotta, hiszen ismét láthattuk a fiatal Luke Skywalkert, aki az új trilógiával ellentétben azt a jedi mester képét mutatta, amit abszolút megérdemelt a karakter.

Végezetül pedig a másik jelenet, amin rajongói szem nem maradt szárazon Boba Fett visszatérése volt, egészen pontosan az a pillanat, amikor ismét láthattuk őt az ikonikus zöld mandalóri páncélzatában.

 

Fenomenális jelenetek, főleg úgy, hogy az évad zárultával egyértelművé vált, hogy az összes feltűnő karaktert látjuk még – ha nem is a The Mandalorian-ban, akkor a saját sorozataikban. Ennek első befutója a Book of Boba Fett, aminek a forgatása is befejeződött, sőt, már az utolsó simításokat végzik. Mi több, most premierdátumot és hivatalos plakátot is kapott, amely szerint

a Boba Fett sorozat idén december 29-én debütál a Disney+ kínálatában.

A Book of Boba Fett-ről pontos infókat még nem tudunk, de egészen valószínű, hogy a korábbiakhoz hasonlóan epizodikus formában fog felkerülni a Disney streaming szolgáltatására, vagyis hetente kapjuk az új részeket. Azt sem tudni, hogy pontosan hány részből fog állni, de esélyes, hogy nyolcnál nem lesz több. A főszerepet természetesen a karakterrel visszatérő Temuera Morrison fogja játszani.

×