Úgy tűnik, a Rockstar Games-nek elege lett a Grand Theft Auto VI-hoz kapcsolódó kommentekból, ezért úgy döntött, elnémítja azokat a YouTube csatornáján.

A Rockstar Games az utóbbi időben igen sokat foglalkozik a GTA ötödik részével, valamint az Online játéktérrel. Jövő év elején érkezik szépen a next gen verzió, ám természetesen a rajongók sokkal inkább a GTA következő részét várják. Olyannyira igaz ez, hogy sokan a Rockstar Games Youtube videói alatt is a GTA 6 kifejezést spammelik.

Ezt unta meg most a Rockstar, jött a ban.

Egészen egyszerűen azt történt, hogy az, aki mostantól a Rockstar Youtube csatornáját a „GTA 6” kifejezést kommenteli, azt nem látja más, csak aki beírta. Vagyis a kifejezést elérhetetlenné tették mások számára. Erre bizonyíték egy Twitter bejegyzés, ahol az egyik felhasználó beírta a kifejezést, ami egy másik Youtube fiókról nézve nem látszódik.

 

Úgy tűnik, hogy ez csak a GTA 6-ra vonatkozik, ha valaki római számmal írja be (VI), akkor működik. Ezenkívül a kifejezést nem némították a többi közösségi oldalon, csakis a Youtube-on. Lehet, hogy túl sok volt a felesleges GTA 6 komment? Egyébként azt láttad, hogy valaki szerint most novemberben vagy decemberben jön a GTA 6 leleplezés?

https://leet.hu/shop/back2school/

Borítókép: MrBossFTW

×