Úgy tűnik, hogy sokan félreértettek egy kihívást, csalódtak, de a Ubisoft így is volt olyan kedves, és ad nekik egy packot, hogy ne sírjanak.

A Rainbow Six Siege Showdown esemény a múlt héten tért vissza, és bár már majdnem véget ért, kapunk egy utolsó packot, csak úgy ingyen. Mégpedig tulajdonképpen azért, mert a játékosok figyelmetlenek. A Ubisoft ugyanis most egy ingyenes Showdown packkal kér bocsánatot a játékosoktól, egy félreérthető kihívás miatt.

Ezért jár mindenkinek az ingyen pack.

Az „New sheriff in town (új seriff a városban) kihívás kihívás során 10 killt kellett szerezni a Showdown játékmódban, cserébe egy Showdown packért. Vagyis ezt gondolták a játékosok a kihívás melletti ikon miatt. Ám a jutalom valójában nem egy pack volt, hanem egy Showdawn pack kinézetű charm, amit a játék oda is adott szépen. Sokan azonban ezt nem tudták, így várták, hogy megkapják a packot a challenge után. Sokan panaszt is tettek a Ubisoftnál, hogy miért nem kapták meg a packot. (Amúgy ott van, hogy +1 charm.)

Why is Ubisoft doing this? from Rainbow6

Szóval a Ubisoft a kavarodás miatt inkább elnézést kért, így mindenki kap egy extra ingyen packot, hogy mindenki megnyugodjon.

„A Showdown kihívás okozta zűrzavar miatt elnézést kérünk, és köszönjük, hogy visszatértetek a Fort Truth-ba. A héten egy ingyenes Showdown packot adunk a játékosoknak” – írta a Ubisoft a Twitteren.

A csomagot magyar idő szerint szeptember 28. este 19 óráig lehet behúzni és kinyitni.

 

Ez egy szép gesztus a Ubisofttól a félreértés miatt. Legközelebb talán jobban pontosítják, hogy mi is jár a kihívásokért. Ráadásul a pack miatt most sokan be fognak jelentkezni. Te is?

https://leet.hu/?s=shinobi&post_type=product

×