Pénteken startol a Ones To Watch, melynek az első objective kártyáját már fel is fedte az EA. Érkezik Camavinga a Real Madrid friss francia igazolása.

Pénteken kezdetét veszi a Ones To Watch, a FIFA 22 első promóciója. A nyár legnagyobb igazolásai egy dinamikus lappal kezdik meg az évet, melyek a való életben nyújtott teljesítményük alapján fejlődhetnek. Ennek a lapcsaládnak lesz az első feladat kártyája Camavinga is.

A francia elég nagy népszerűségnek örvendett a kezdő csapatokban. Múlt héten sok helyen felbukkant, hiszen alacsony értéke ellenére eléggé kiegyensúlyozott. Sokáig nem lesz képes a nagy csapatokban megmaradni, hiszen pár 10 ezer zsetonból hamar találunk helyére fejlesztést. Ezen segíthet viszont az OTW lap. Camavinga alaplapja mivel 80-as érték alatti ezért esélye van egy Featured TOTW lapra, mellyel egyből akár egy 84-es kártyát kaphatunk. Ráadásul mellé érkezik a Wins to Watch. Ha egy játékos csapata a lap megjelenését követő 10 bajnokin képes nyerni  akkor az a játékos +1 értéket kap.

A francia tini emellett egyre több játéklehetőséget kap Ancelottitól így könnyen találkozhatunk MOTM, vagy TOTW lappal a közeljövőben. Én mindenképp kiveszem, hiszen hamar meta kártya lehet és később nem akarom bánni, hogy nem fordítottam rá pár órácskát. Az még nem tiszta, hogy hol lehet majd érte küzdeni mindenesetre hamarosan megkapjuk a feladatot.

Te kiváltod Camavinga lapját?

 

×