A történet tovább bővül, de az időbe visszafelé, új karakterekkel, pályákkal és egy játékmóddal is.

A Call of Duty zombik már régóta a közösség egyik szeretett játékmódja, hiszen 13 éve velünk vannak a CoD világában. Szerencsére már most rengeteg információ kiszivárgott a Call of Duty Vanguard Zombies módjáról. A történet, a karakterek, a módok, a pályák és a Zombies egyéb jellemzői.

Minden, ami a zombimódról eddig tudunk.

Történet

Az Activision és a Sledgehammer Games megerősítette, hogy a Call of Duty Vanguard Zombies a Black Ops Cold Warban bemutatott Dark Aether történetéhez kapcsolódik. Mivel a Vanguard a második világháború korában játszódik, a Vanguard Zombies módja valószínűleg a Black Ops Cold War történetének előzménye lesz.

A Call of Duty Vanguard Zombies valószínűleg egyenesen a II. világháború csúcspontjába dobja majd a játékosokat, vissza oda, amikor a Cyclotron kiváltotta az első incidenst a Dark Aetherrel, ezzel megkezdve a zombijárvány kezdetét. Valamint a nácik erőfeszítéseit annak megfékezésére és fegyverré tételére. Ez az előzménytörténet a Vanguard játékosok számára egy történelmi utazást nyújthat, és meglátogathatják a Projekt Endstationt, mielőtt a nácik elhagyták volna.

Karakterek/Operátorok

A Call of Duty Zombies több tucat klasszikus karaktert vonultatott fel, akik az évek során belopták magukat a játékosok szívébe. Ezek az karakterek rendszeresen megjelentek a Warzone-ban is, mint játszható operátorok.

Mivel a Black Ops Cold War Zombies története az 1980-as években játszódik, nem valószínű, hogy az olyan karakterek, mint Weaver és Samantha Maxis megjelennek majd a Vanguard Zombies verziójában.

Ulrich Vogel

Helyette olyan karakterek jelenhetnek meg, mint Oskar Strauss és Ulrich Vogel, mivel e két orvos fiatalabb változatai kulcsszerepet játszottak a Dark Aether történetének kezdeti időszakában. Alternatív megoldásként az is elképzelhető, hogy új karakterek fognak szerepelni – mint például a Projekt Endstation vizsgálatára küldött szovjet takarítók, akiket most először láthatunk.

Térképek

Az egyetlen megerősített Call of Duty Vanguard Zombies térkép, amelyről eddig tudunk, a War of the Dead nevet viseli. Ez egy klasszikus Round-Based Zombies térkép, de nem lesz elérhető a megjelenéskor. A War of the Dead a Vanguard első szezonjával együtt jelenik meg, ami 2021. november 23-án várható.

Más Vanguard Zombies pályákról nincsenek elérhető részletek, de remélhetőleg elérhető lesz valami Zombies alapú pálya is a megjelenéskor.

Játékmódok

A Call of Duty Vanguard Zombies egy vadonatúj zombis játékmódot kínál majd. Neves Vanguard-szivárogtatók az Outbreak, Onslaught és Round-Based keverékeként jellemezték ezt az új módot.

Az Outbreak a Black Ops Cold War Zombies-ból hatalmas sikert aratott. Ez az innovatív mód célokat és mellékküldetéseket tartalmaz egy félig nyitott világban. Bár a Round-Based Zombies még mindig népszerű, az Outbreak a jelek szerint nagyobb játékosbázissal rendelkezett, és ez megmagyarázza, hogy a Call of Duty Vanguard Zombies miért nem tartalmaz Round-Based Zombies pályákat a megjelenéskor.

A jelek szerint az új hibrid Zombies mód egyetlen hatalmas, nyílt világú pályát tartalmazhat. Az Outbreakkel kapcsolatos gyakori panasz az eredeti térképek hiánya, és az, hogy egyetlen nagyméretű térkép helyett a játékosok különböző elszigetelt, kisebb térképekre warpoltak. Egy új hatalmas nyílt világ, minden bizonnyal tömeges érdeklődést váltana ki.

A köralapú és más klasszikus zombimódok továbbra is részei lesznek a Vanguard Zombies-nak, de ez az új zombimód lesz az egyetlen, amely a megjelenéskor elérhető lesz.

Perkek és Field Upgrade-ek

A Perkek kihagyhatatlan power upok a Zombies játékmódban, ám új nevet kaptak: Demonic Fountains. Hasonlóképpen a Field Upgrade-ek is jelen lesznek, amit most átneveztek Artifacts-ra. Valószínűleg a második világháborús idősík miatt történtek a változások.

Demonic Fountains

Röviden tömören a történet folytatódik és az időhöz megfelelő pályák és Perkek jelennek meg a játékban. Illetve egy vadonatúj játékmód is érkezik, ami elméletileg már a játék megjelenésekor elérhető lesz a rajongók számára.

Nektek melyik a kedvenc Zombies részetek a sorozatból?

forrás: GGRecon, különböző szivárgások Twitteről.
boritókép: dkdynamite

×