Egyre közelebb a hatodik szezon érkezése, felpörögnek ismét az események.

Szeptember 23-án érkezett meg a Warzone / Cold War ötödik szezonjának történetét „lezáró” Outro Cinematic videó. Ebben azt láthatjuk, hogy Hudson és Woods rájön, hogy Adler nagy eséllyel agymosáson esett át. Hudson ekkor említi meg Mason nevét, hiszen egyrészt ő meg tudja erősíteni, hogy valami nem stimmel Adlerrel, illetve ha kell, akkor bizony likvidálhatja is.

 

A közösség a videó megjelenése után természetesen ismét elkezdte gyártani a különféle elméleteket a hatodik szezonról. A legnépszerűbb tippek egyike az volt, hogy a Season 6 fő játszható Operator karaktere maga Mason lehet majd.

Nos, úgy tűnik, hogy nem tévedtek!

 

Mason nem szerepelt annyit a Cold Warban, mint például a Black Ops sorozat első és második részében, így izgalmas lesz majd látni, hogy pontosan milyen formában és céllal kerül majd vissza a történetbe. A Vanguard közeledtével az is előfordulhat, hogy ő lesz a nagy finálé egyik főszereplője is. A PlayStation Store-ból származó infók alapján tényleg saját Operator skint is kap, ami viszont érdekes, hogy új fegyvert ezúttal nem találunk a képen, egy FARA 83-at tart Mason a kezében.

https://leet.hu/shop/back2school/

×