Megérkezett az első kép a The Last of Us sorozatból, ami alapján kijelenthetjük, hogy bizony pont úgy néz majd ki, mint a játék.

Az HBO és a Naughty Dog gőzerővel készíti a The Last of Us élőszereplős sorozatot, amivel kapcsolatban bizony messze magasak az elvárások. Ez annak fényében egyáltalán nem csoda, hogy a játék minden idők egyik, ha nem a legjobbjának tartott alkotása, ami nem a játékmenetében, hanem történetében és karaktereiben mutatott igazán erőset.

Emiatt pedig tökéletesen alkalmas az adaptálásra is, és kifejezetten biztató, hogy a produkción rendkívül szorosan dolgozik a fejlesztő Naughty Dog. Hasonlóan jó hír, hogy az HBO sem szeretné elaprózni, így minden anyagi támogatást megad az alkotóknak, akik nem csak egy látványos sorozatot, hanem közel tökéletes feldolgozást is ígérnek.

Ezt hivatott alátámasztani az első sorozatból származó kép is, melyet a minap osztottak meg. A képen Elliet és Joelt láthatjuk, ahogy egy mezőn át néznek egy repülőroncsot, sőt, elsőre még azt is hihetnénk, hogy a játékból származik.

Ez persze még kifejezetten csekély a nagy egészhez képest, azt mindenesetre bátran kijelentem, hogy a körítéssel holtbiztosan nem lesz probléma. De ahogyan fentebb is mondtam, ez talán a legkevesebb, hiszen a fókusz a karaktereken és azok kapcsolatán van, így messzemenő következtetéseket semmiképp sem érdemes levonni.

Persze reméljük a legjobbakat, hiszen minden adott a sikerre: Bella Ramsey és Pedro Pascal remek színészek, az HBO sem szeretne spórolni, a Naughty Dog pedig – mint mindig – minden részletre különösen odafigyel. Nos, ha minden jól megy, akkor 2022 végén meglátjuk, hogy ez lesz-e minden idők legjobb játékadaptációja, avagy ismét csalódni kényszerülünk.

 

https://leet.hu/?s=shinobi&post_type=product

×