Gaming

A józan ész határán: 30 millióért árulnak egyetlen Pokémonos Oreót

Szokás mondani, hogy nincs olyan dolog a Föld kerekén, amit ne lehetne a Pokémonnal eladni, vagyis minden potenciális sikerre van ítélve, ami a híres-neves zsebszörny márkához van kötve. Pokémonos WC pumpa – eladva, Pokémonos óvszer – eladva, Pokémonos mosogatószivacs – eladva, Pokémonos piszkavas – eladva. Nem létezik olyan termék, amit ne lehetne vele eladni.

Az egyik legkézenfekvőbb és legelterjedtebb azonban az ételekkel-italokkal való árukapcsolás, ami lehet akár melléjük adott kártyák, figurák, matricák, vagy szimplán csak a csomagolásra vannak nyomtatva. Most például azt találták ki, hogy limitált mennyiségben kiadnak Pokémonos sütésű Oreo sütiket.

Ezeken a kekszeken a hagyományos Oreo mintázat helyett 16 különböző pokémont láthatunk, mielőtt befalatoznánk őket, köztük is természetesen a legnevesebbekkel, mint Charmander, Bulbasaur, Squirtle, Jigglypuff és Pikachu. Itt viszont csavartak egyet a történeten, és a csomagokba elrejtettek néhány extra-ritka sütést is, melyeken nyilván a legritkább pokémon, Mew található.

Nos, mostanra eljutottunk oda, hogy néhányan rá is akadtak egy-két Mew-ra, amiből egyenesen következik minden idők legdrágább Oreo keksze.

Elsőre pedig teljesen indokolatlannak tűnik a dolog, hiszen pár ezer Mew-t megtaláltak már, a legolcsóbbak is néhány ezer forinttól indulnak. Némelyek viszont úgy gondolják, hogy bőven érhet többet is, így lehet, hogy egy-két kekszért simán elkérnek több száz ezer forintot, de akad olyan is, aki úgy gondolja ez egy ház árát is megéri a Pokémonos Oreója.

A legdrágább Mew Oreo 100.000 dollárba, közel 30 millió forintba kerül, de legalábbis ennyit szeretnének kapni érte.

Egyelőre még az sem világos, hogy mi alapján határozzák meg az árát. Miben különbözhet egy 300.000 forintos Oreo a 30 millióstól? Na és mi van a pár ezres tételekkel, azok romlottak vagy töröttek, vagy miért kerülnek kategóriákkal kevesebbe?

A válasz valószínűleg csak annyi, hogy néhányan túl, vagy alá árazták a Mew kekszet, de hogy mégis melyikről van szó, azt majd az idő eldönti. Mindenesetre ha valaki szeretne betárazni belőle, akkor még most tegye, míg talál olcsón, ugyanis könnyen lehet, hogy sokan meglátják a lehetőséget, hogy kérhetnének érte többet is, és emelnek az áraikon.

via – Insider

Bódi Dániel

Korábbi cikkek

Közelharcban erős: így szereld fel a Warzone legújabb SMG-jét

2024.04.07. – A Warzone és Modern Warfare III legújabb szezonja néhány nappal ezelőtt, április harmadikán vette kezdetét.…

3 óra telt el azóta...

Ezt tudja manapság egy gamer laptop 2 millió forintért

2024.04.07. – Egy időben meglehetősen rossz volt a gamer laptopok megítélése. Tegyük hozzá, hogy nem…

3 óra telt el azóta...

A Valve gyakorlatilag teljesen megölte a külsős Counter-Strike 2 oldalakat

2024.04.07. – A Valve nem sokat pihent a Major után. A Counter-Strike 2 Majort a CSGOEmpire gárdája…

3 óra telt el azóta...

Mint egy álom, úgy fog futni PS5-ön a Sea of Thieves

Bódi Dániel 2024.04.07. - Egy alapvetően multiplayer játéknál nem egy nagy hátrány, ha a legtöbb…

4 óra telt el azóta...

Örök emlék: így égetik bele magukat az RGB RAM-ok a videokártyákba

2024.04.07. – Míg egykor csak néhány periféria kiváltsága volt az RGB világítás, addig manapság már…

4 óra telt el azóta...

Hihetetlen, de egyre többen játszanak a Warzone-nal és a MW 3-mal

2024.04.07. – A Call of Duty: Warzone kliense a negyedik születésnapját ünnepelhette idén márciusban. A…

4 óra telt el azóta...