Ezek a tárgyak nem térnek vissza, az biztos.

Ahogy azt már korábban sejteni lehetett, az Epic Games a hétvégén elrajtoltatta a Fortnite születésnapi mini-eseményét. A felhasználók ezúttal is limitált, exkluzív üneepi tárgyakat tehetnek zsebre. A jeles eventet körbe ölelő küldetések nem nehezek, ellenben elég kevés időnk van megcsinálni őket, így érdemes egy fél órát szánni rájuk mindenképp hétfőn.

Nézzük is a feladatokat!

A leakek és több videó is négy kihívást emleget, de egyrészt 3 is elég a teljes szett begyűjtéséhez, másrészt nálam a negyedik misszió több platformon és fiókon sem bukkant fel. A küldetések listája:

  • Dobjunk le négy születésnapi ajándékot. Ezeket lootként találhatjuk meg a játékban, Legendary ritkasággal rendelkeznek.
  • Együnk a születésnapi tortából négy különböző meccsen.
  • Táncoljunk legalább 4 születésnapi torta előtt. Itt néha hajlamos a játék nem számítani a küldetést, ekkor érdemes átballagni egy másik helyszínre.
  • Gyűjtsünk alapanyagot/materialt a lufi dekorációval ellátott tárgyak elpusztításával, ilyenek például a bokrok. Nálam ez a küldetés nem jelent meg.

Ne feledjétek, kedd reggel eltűnnek a küldetések, így ha eddig kimaradtak, akkor ma muszáj teljesítenetek őket.https://leet.hu/shop/back2school/

×