Egyszerű, de nagyszerű minijátékot publikáltak Redditen.

2013 augusztusában érkezett meg a CS:GO egyik legnagyobb volumenű frissítése. Nem feltétlenül funkcionalitásában vagy a hozzáadott játékmechanikai elemekben hoztak újítást a fejlesztők, hanem hivatalosan is elstartoltattak egy több milliárd dolláros piacot. Az Arms Deal Update keretein belül közel 120 kozmetikai tárgy érkezett a játékba, hogy aztán az évek során folyamatosan még több skin, matrica vagy graffiti bővítse a Valve FPS játékának felhozatalát.

Mostanra több mint 9000 CS:GO tárgyat vehetünk a piacon!

https://csgogame.net/game

A fenti tény ihlette meg a csgogame.net weboldalon található mini-játék készítőjét is. Ha rád tör az unalom és úgy érzed, hogy vágod a CS:GO tárgyak árait, akkor kiválóan elütheted az időt pár percig. A játék felépítése meglehetősen egyszerű: el kell döntenünk, hogy 2 adott CS:GO tárgy közül a jobb oldali drágább vagy épp olcsóbb-e.

Minden egyes jó válaszért kapunk egy pontot és megy tovább a játék, ám amint tévedünk egyből véget ér az adott menet. Így lehet versenyezni, hogy ki tud több pontot összeszedni az ismeretségi körben. Az oldal mögött álló lelkes programozó további fejlesztéseket is ígér az elkövetkezendő hetekben.

Ide kattintva máris indulhat a játék – neked mennyi pont volt eddig a maximum?https://leet.hu/shop/back2school/

×