Nem mindig csak a statisztika számít.

Jelenleg igazán népszerű a Kar98k és a Swiss K31 párosa a Warzone játékosok körében, mindkét fegyver igazi meta mesterlövészpuskának számít, egyikkel sem nagyon nyúlunk mellé. Könnyen lehet azonban, hogy a Kar98k egy „titkos” képességének köszönhetően jobb választásnak bizonyulhat rengeteg játékosnak. Mutatjuk is, hogy miért:

Az Aim Asssist sokkal jobban (rá)segít a Kar98k lövéseknél!

 

Szerencsére nem csak egy légből kapott, kitalált információra kell hagyatkoznunk. Az alapos és teljesen részletes mérésekkel alátámasztott videóiról híres TrueGameData leplezte le a fenti különbséget egy videó formájában. Egyelőre csak a két favoritot eresztette egymásnak, de az eredmény után könnyen lehet, hogy az AR/SMG fegyverek is górcső alá kerülnek majd.

A kontrolleres játékosoknak kötelező pick lehet a Kar98k, hiába gyengébb néhány tulajdonságában. Míg a Kar98k 35 méterig hipfire aim-assisttal és 200 méterig ADS aim-assisttal is rendelkezik, addig a Swiss a hipfire rásegítésről csak álmodhat, de az ADS aim assist is sokkal gyengébb. Ez bizony már tényleg nem az elhanyagolható kategóriába esik. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy más fegyverek esetében is előfordulhat-e hasonló különbség. A videó feltöltője remélhetőleg a jövőben erre is megtalálja a választ majd.

Te érezted eddig ezt a különbséget?

https://leet.hu/shop/back2school/

×