A FIFA 22-től kezdve új napon kapjuk meg a WL, a Squad Battles valamint a Division Rivals jutalmakat is. Ezekre a reward napokra érdemes figyelni.

Már csak két nap és indul az Ultimate Edition a FIFA 22-ben. Ebben az évben változik a reward rendszer , így érdemes szem előtt tartani ezeket az időpontokat.

A Rivals maradt csütörtök 9 órakor, amit már megszokhattunk. A rendszer viszont abban módosul, hogy az aktuális jutalmak mellett érkeznek a szezonálisok is. Érdemes elkezdeni majd a mászást, hiszen mindenki idén Division 10-ből indul, így az elején visszafogottabb jutalmakkal nézünk szembe.

A Squad Battles reward egy nappal hamarabb érkezik. Reggel meglepődve fogadtam, hogy idén már nem hétfő, hanem vasárnap reggel kapjuk meg a jutalmat. Ez pozitívum az európaiak számára viszont az amerikaiak így egy picit hátrányba kerültek.

A FUT Champions jutalmakat ezentúl mindig a meccseink után megkapjuk, amint lejátszottuk a 20 mérkőzést. Ha marad bent meccs abban az esetben hétfőn hajnalban kapjuk meg a teljes csomagunkat.

Neked tetszenek az új reward időpontok?

×