Egy csapat felállította a világ leggyorsabban megszerzett Warzone győzelmét, amit aligha fognak hamar megdönteni.

Mint minden online kompetitív játéknak, úgy a Warzone-nak is van egy olyan közössége, amely tagjai folyamatosan döntögetik egymás rekordjait. Ezek ezek között találunk igen furcsa rekordkísérleteket, de a legalapabb – és az átlagos játékosok számára is még érdekes – a legtöbb kill szerzése és a leggyorsabban abszolvált győzelem.

Ez utóbbi kategóriában egy Novik nevű játékos és három társa minden bizonnyal a napokban állította fel a Rebirth Island leggyorsabb győzelmét, amit szinte biztos, hogy nem a közeljövőben fognak megdönteni.

Novikék ugyanis egyetlen másodperc alatt megnyerték a meccset – sőt, még ugraniuk sem kellett.

Persze sokat lehetne vitatkozni arról, hogy ez tényleg egy győzelemnek számít, avagy sem, technikailag mindenképpen annak lehet betudni. A dolog mögött sajnos, nem sajnos, de nem a játékosok hihetetlen játékismerete és macskareflexe áll, hanem a Warzone egyik furcsasága, aminek talán meg sem kellett volna történnie.

Mikor a csapat belépett a lobbiba már különösen kevesen, összesen kilencen vártak a kezdésre. Mivel a játékosszám nem igazán növekedett, úgy egyre többen léptek ki, a végeredmény pedig a világ leggyorsabb WZ-RI győzelme lett.

Szerinted ez győzelemnek számít, vagy valamilyen kritériumnak is teljesülnie kellett volna?

×