A sok megkérdőjelezhető videó után végre valódi 4K is érkezett.

Az elmúlt időszakban rengeteg ellentmondó hír érkezett a Battlefield startjával kapcsolatban. Egy ideig az a pletyka is szárnyra kapott, hogy egészen 2022-ig kell várnunk a megjelenésre, majd maga a cég cáfolta ezt, igaz valóban csúszik egy kicsit a játék. Pár nappal ezelőtt már a béta kódok kiküldése is elindult, bár meglehetősen kaotikus körülmények között.

A hétvégén napvilágra került egy igazán jó minőségű gameplay videó!

https://www.youtube.com/watch?v=fDOfkU3zUjY

 

Gameplay tekintetében nem ez az első leak, de minőségében köröket ver az eddig látott tartalmakra. A játékmenetet akár 4K minőségben is visszanézhetjük, az RTX 3090-nek hála teljesen kompromisszummentesen. Egy üröm azért van az örömben, ez pedig a playtest 30 FPS-es lockja, melyet nem igazán sikerült senkinek sem kijátszania.

A videóban megismerhetjük az attachmenteket összegyűjtő menüt és természetesen akcióban sem lesz hiány, szerencsére ezúttal olyan felhasználó rögzítette az eseményeket, aki valamennyire tapasztalnak tűnik. A videóban szereplő build állítólag még nyár közepén került kiadásra, így érthetetlen miért kellett ilyet sokat várni a natív 4K minőségre. Remélhetőleg október első felében már mindenki kipróbálhatja a DICE újdonságát, a kiszivárgott dátumok erről árulkodnak.

https://leet.hu/shop/back2school/

×