A FIFA 22-ben egy új mechanikát ismerhetünk meg, mellyel könnyen a védők mögé kerülhetünk. Íme a Lob Through passz új verziója.

Szerda óta mindenki szabadon kipróbálhatja a FIFA 22-őt. A játékmenetet egyelőre szokni kell és sokan konstatálják, hogy a FIFA 21-ben használható taktikák már nem annyira működnek az új játékban. Egy videós azonban egy elég egyszerű, de nagyszerű passzra talált rá, amivel a védők mögé kerülhetünk.

Ha már játszottatok a játékkal akkor észrevehettétek a jól megszokott through ball már nem működik, annyira könnyen, mint az előző játékban. Sokkal jobban meg kell válogatnunk a pillanatot, hogy a védők ne érjenek oda, ráadásul fontos a jó rúgó technikájú játékos is. A lenti videóban viszont egy nagyon egyszerű, de hatékony mozdulatot láthatunk, amivel könnyen a védők mögé juthatunk.

 

Ez nem más, mint a lob through ball egy kis kiegészítéssel. A nyesett szöktetés nem újdonság a FIFA-ban, de gondoltál már arra, hogy az Y-t, vagy a háromszöget kétszer nyomd meg? Ebben a mozdulatban ezen van a hangsúly.  Egyszerűen nyomjuk meg az L1-et és a háromszöget kétszer és a nyesett ívelésünk hajszálpontosan a játékosunk elé kerül. Nagyon fontos viszont, hogy kizárólag az a játékos legyen előttünk, akinek a labdát szeretnénk továbbítani, különben a közelebbi célpontot választja majd az átadónk.

Ezzel az egyszerű mozdulat egyelőre úgy néz ki a FIFA 22 egyik legerősebb passz mozdulata, amivel a védők mögé kerülhetünk.

Neked van már más bevált módszered?

×