A CS:GO legújabb frissítése nem csak újdonságokat hozott, de igen furcsa hibákat is, melyek nem kissé megnehezítették a játékosok életét.

Ahogy arról a napokban beszámoltunk, a CS:GO Operation Riptide frissítés számos újdonságot hozott a játékba, többek között remek heti kihívásokat is. A friss tartalmak között az egyik újdonság a Riot Shield volt, ami sokak nagy kedvence.

A pajzs ismét tiszteletét teszi a játékban, de máris egy hibával jelent meg.

A pajzs alapvetően a casual és hostage pályákon lett elérhető kifejezetten a CT-k számára, mint “heavy weapon”. Nem sokkal a frissítés megjelenése után azonban játékosok rájöttek, hogy egy hiba miatt a terroristák is megvehetik a pajzsot. A hiba közben megjelent a Redditen is, ahol a közösség azonnal azt kérte, hogy töröljék a posztot. Nem szerették volna, hogy a hibát megismerjék is kihasználják a játékosok. Íme az erről megjelent videó:

you can buy Shield as Terrorist if you hold Ctrl
byu/meove inGlobalOffensive

 

Nyugi, javították

Nem sokkal a hiba felfedezése és a Reddit videó után, a Valve máris akcióba lépett. Érkezett ugyanis szeptember 23-án egy update, ami néhány hibát hivatott javítani a játékban. Mint kiderült az említett Riot Shield hibát is javították. Így a terroristák már a trükk segítségével sem juthatnak hozzá a pajzshoz.

 

Érdekes azonban, hogy voltak olyan visszajelzések, miszerint egyes játékosok mindkét oldalon el tudnák képzelni a pajzs használatát. Persze vannak olyan játékosok is, akik alapvetően ellenzik a pajzsot, annak igazságtalansága miatt.

Te melyik oldalhoz tartozol?

×