Nem ez az első eset, hogy egy blueprint előnyhöz juttatja a használóját a Warzone-ban, de talán ez eddig a legrosszabb eset.

Ahhoz, hogy egy ingyenes játék versenyképes legyen, elengedhetetlen, hogy a megvásárolható elemek ne rontsák az élményt azzal, hogy tisztességtelen előnyhöz juttatják a fizető játékosokat.

Már volt erre példa, amikor egy XM4 blueprint teljesen másképp viselkedett. Streamerek, illetve YouTuberek is szóvá tették ezt a hibát, és a mostani eset sem sokkal különb.

Az új Bullfrog Blueprint talán az eddigi legrosszabb Pay-to-Win csomag, mivel az ellenséget is összezavarhatja azzal, hogy a lövések hangja teljesen más szögből érkezik.

Erre a hibára ZLaner hívta fel a nézői figyelmét, és megmutatta Dr. Disrespectnek, hogy mennyire broken.

 

Ahogy a klipben is látható, Z egy sarokba viszi Docot, és megkéri csapattársukat, TimTheTatmant, hogy lőjön a bugos Bullfroggal. A Doc csak annyit reagált: „Istenem, ezt nem hiszem el!” ZLaner pedig válaszul: „Úgy hangzik, mintha mindenhol ott lenne körülötted”.

Mivel ezt a fegyvert jellemzően nem lehet ingyen megszerezni, és valóban előnyt biztosít, nem túlzás P2W-fegyvernek nevezni. Egyelőre a fejlesztők még nem reagáltak, pedig az ilyen esetekben mindig gyorsan megteszik Twitteren. Remélhetőleg nem lazsálnak, mert az új event rengeteg játékost vonz. Nem lenne jó, ha szabadon garázdálkodna ez a hibás fegyver.

Ti hallottátok már ezt a bugos Bullfrog blueprintet?

×