Fejlesztőket keres a Krafton.

A PUBG fejlesztői már korábban is megerősítették, hogy dolgoznak a játék motorjának átdolgozásán. Ám ezt inkább az Unreal Engine 4 berkein belül próbálják megoldani, túl nehéz feladat lenne egy kész játékot teljesen új motor köré igazítani. Így nem lepődünk meg, hogy az igazi nagy durranást, melyet hívjunk az egyszerűség kedvéért PUBG 2.0-nak teljesen az alapoktól akarják majd megírni, az elérhető legfrissebb grafikai motorral.

Unreal Engine 5 fejlesztőket keres a Krafton!

 

PlayerIGN fedezte fel, hogy a PUBG/Krafton amszterdami irodája egy Unreal Engine 5 alapokon nyugvó, AAA PUBG játékhoz keres fejlesztőket. Úgy tűnik, hogy végül a PUBG 2.0 valóban egy teljesen különálló cím lesz majd. Ráadásul a legutóbbi Geforce NOW leakekben már ott bujkált egy „X1” névre hallgató Krafton játék a WIP (Work in Progress – fejlesztés alatt) felsorolásban, így egyre biztosabb lábakon állhat az új BR játék.

Persze a hivatalos bejelentésig nem árt óvatosan kezelni ezeket az információkat, de ennyi összepasszoló félinformáció birtokában már bizakodhatunk, hogy végre méltó utódot kaphat utóbbi évek egyik legsikeresebb, ám jobb időket is megélt Battle Royale játéka.

A borítókép illusztráció. 

https://leet.hu/shop/back2school/

×