Bár próbálta elhitetni az EA az emberekkel, hogy csak 10 óra játékidőnk lesz, mégis lehet 20 óra az EA Play előfizetéssel.

A tegnapi napon elstartolt a FIFA 22. Az eredeti kommunikációban az EA azt közölte, hogy a WebApp és az EA Play is este 7 órakor indul, valamint összesen 10 órát játszhatunk a játékkal új generációs konzolon is. Hát ebből egyik se valósult meg.

Az EA Play, már délután 5 órakor tölthető volt, így a szemfülesek hamar rácsaphattak a piacra. Ezzel szemben a WebApp csak pár órával később indult, így aki várta a 7 órás megjelenést sajnos csalódnia kellett. Végül minden elindult, sőt az is kiderült, hogy az eredetileg 10 órás EA Play Trialt tényleg meg lehet kétszerezni új generációs konzolokon.

Hogyan is aktiválhatod a + 10 óra Trialt?

  1. Nyisd meg a telefonos alkalmazást.
  2. Keress rá a FIFA 22-re.
  3. Nyisd meg a PS4-es verziót.
  4. Add hozzá a könyvtáradhoz.
  5. Töltsd le a játékot a konzolodra.

Ez a módszer Playstation 5-ön működik, teszteltem. Xbox-ra sajnos nem tudom, hogy van-e hasonló módszer, de ha egy Xbox felhasználó megerősíti, akkor később bővítem a cikket. De ahhoz, hogy a 2×10 órát aktiváld mindenképp kell legyen aktív EA Play előfizetésed. Jó játékot mindenkinek.

Ti elkezdtétek már a játékot?

×