A Warzone különlegesség a Death-Chat és egyszerűen imádja a közösség túlnyomó része.

Talán a Warzone egyik legegyedibb és legviccesebb funkciója a death chat. Tudjátok, ez az a rendszer, amivel meghallgathatjuk, hogy mit is mond az ellenfél, miután megöltük. Egy érdekes felvetésre lettem figyelmes a Warzone subredditjén és az ötlet mondhatni rögtön megtetszett.

Lassan egy évtizede a COD rajongók hozzászoktak a toxic viselkedéshez, amiből a Warzone sem maradhatott ki. Az egyedi ötlet, ami semmilyen más Battle Royale játékban nem ütötte fel a fejét, az a Death Chat. Persze a funkciót engedélyezni kell a beállításokban.

A toxikus Warzone

Ez az apróság rengeteg vicces és fergeteges pillanatot hozott a játékosok számára. Biztos mindannyian hallottatok már igazi rage momentent valakitől, ahogy odaveri a kontrollerét a földhöz, vagy simán üvöltözik, vagy csak szimplán egy mocskos csalónak hív.

Egy rajongó szeretné, hogy hosszabbítsák meg a Death Chat idejét 5 másodpercre és mindkét fél beszélhessen. Ezzel egy új szintre lehetne emelni az igazi Call of Duty élményt.

I wish death chat went both ways and was extended to 5 seconds. from CODWarzone

Igen, most sokan úgy gondolhatjátok, hogy semmi szükség nincs ilyesmire, így is elég toxic a közösség. Ám szerencsére le lehet némítani az ellenfeled, illetve a saját mikrofonod is. Viszont rengeteg játékos szeret egy kicsit odaszúrni az ellenfelének, és ezzel szerintem semmi baj nincs, amig értelmes keretek között tesszük.

Például, ha egy campert ölsz meg, és szeretnéd kifejezni, hogy mozduljon meg a játékok alatt, illetve, ha egy hackerrel találkozol, kifejtheted a véleményed számára. (Bár szerintem sokszor annak örülnek, ha felidegesítik az ember.)

Szerintem egy érdekes ötlet és támogatom is. Főleg azért, mert nem lenne muszáj használni, hiszen több olyan embert is ismerek, akinek teljesen ki van kapcsolva a chat funkció. Illetve nem is szoktam ragelni.

Szeretjük a vicces death chateket?

Kezdjük is egy gyors magyar összeállítással, amit VanderGempa-nak köszönhetünk.

Még múltkor feltettem egy kérdést nektek egy magyar Warzone csoportban, hogy kit érdemes nézni magyar körökön belül. Rengetegen ajánlottátok VanderGampat. Később egy cikket is írtam az ajánlott játékosokból, amit elolvashatsz ITT.

 

A szaftos magyar szavak 10 perc után kezdődnek, és a srácok jót nevetnek rajta. Amit jó látni, hiszen mindenki tudja, hogy ilyenkor mindenki egy kicsit indulatosabb, és nem gondolja komolyan a dolgokat.

Kartali is csinált egy ilyen összeállítást

 

Ám az övé nem magyar, látszik rajta, hogy jót szórakozik az ellenfelek mérges reakcióján.

De nem egy YouTube csatorna fokuszál az ilyen jellegű videókra, ahol több ilyen Death comm klipet vágnak össze.

https://www.youtube.com/watch?v=FtDJhGnZR5g

 

Egy két figura tényleg fergeteges, amit képes le művelni egy halál miatt. Ehhez hozzá kell szokni és nem szabad túl komolyan venni, akkor sem, ha egy kicsit személyesre veszi a dolgokat, mivel ez csak egy játék.

Kommentekben várom a véleményetek, hogy szerintetek jó ötlet lenne-e kibővíteni a Death Chatet?

borítókép: ImSuda

×