Ám csak egy bizonyos előrendelői réteg kapta meg őket.

A Battlefield 2042 bétatesztje várhatóan októberben kezdődik, de néhányan, akik előrendelték a játékot, arról számoltak be, hogy máris kaptak kódokat. Egy Reddit bejegyzésében többen is azt állítják, hogy az Amazonon történő előrendelés után kaptak bétakódot. Az Amazontól kapott bétakódokról szóló történeteket többek között a Twitteren is megosztották.

Egyesek úgy gondolják, hogy a kódokat azért küldték ki, mert az EA a Battlefield 2042 bétáját szeptember 22-re tervezte.

Nos, ez a dátum biztosan csúszik, mert akkor le lenne töltve a játék. Illetve már arról is írtunk nektek, hogy az egész játék megjelenése csúszik, amit a rajongók szerintem elég jól fogadtak.

Ezközben a Battlefield közösségi menedzsere a Twitteren közölte, hogy az Amazon a héten kezdte el kiadni a Battlefield 2042 bétájához szükséges kódokat, de ez „nem utal semmire” a bétával kapcsolatban.

 

Kérdezem én, akkor mikor jön a béta? Ez egy nagyon fájó pont sokak számára, hogy a EA/DICE nagyon csöndben van a játékkal kapcsolatban. Illetve személyesen problémának tartom, hogy semmi féle kommunikációra nem képesek a játék fejlesztői.

DICE/EA marketing/community csapata, amikor azt kérik tőlük, hogy kommunikáljanak. 

Az EA egy korábbi hivatalos közleménye szerint a Battlefield 2042 béta dátumait szeptemberben jelentik be. Mivel a hónap vége vészesen gyorsan közelít, már nem kell sokat várni arra, hogy többet megtudjunk. Ha egyáltalán tényleg tartják magukat a szeptember végi dátumhoz.

Tom Henderson bennfentes szerint a Battlefield 2042 bétája október 6-án kezdődik az előrendelők számára, majd október 8-án mindenki más számára is megnyílik.

 

Egy szónak száz a vége, a fejlesztőknek sokkal jobban kéne kommunikálni a rajongókkal. A béta időszakról még mindig csak szivárgások vannak, szóval azokat sem lehet teljesen komolyan venni. Egyszerűbb lenne azt mondani, hogy jelenleg nem tudnak semmit ígérni a bétával kapcsolatban, és várjuk meg azt a fázist, míg a játék eléggé stabil és optimalizált lesz az előrendelők, illetve később mindenki számára.

Ti mit gondoltok erről?

×