Ezen a héten ugyan csak egy ingyen játékot ad az Epic Games, azt viszont szinte a végtelenségig újrajátszhatjuk. Ha szeretünk megszökni a böriből.

Mint minden egyes héten, úgy ezúttal is újabb ingyenes játékokkal örvendeztetett meg bennünket az Epic Games. Ahogyan egy ideje, úgy e hét csütörtökén is letölthetünk ingyenes játékot az Epic Games Store-ból, ám úgy tűnik, hogy ezen a héten nincs meglepetés: csak egy játék ingyenes.

Szeptember 23 és 30-ig között a The Escapists ingyenes.

 

The Escapists

Bár megjegyzem, hogy vétek volna kimaradni a nagy szökésből, hiszen a The Escapist az egyik legszabadabb szabadulós szórakozás, amihez szerencsénk lehet. Itt ugyanis abszolút rajtunk áll, hogyan próbáljuk magunk mögött hagyni a rácsokat, megkötésekkel ritkán találkozunk. Kraftolhatunk, áshatunk, börtönlázadást szíthatunk, elvegyülhetünk – szinte bárhogyan próbálkozhatunk, ami csak eszünkbe jut. A grafikát viszont sokaknak szoknia kell, hiszen egy masszív pixelcsodáról van szó, de ha ezen túl tudjuk tenni magunkat, akkor egy kifejezetten zseniális, és végtelenül szórakoztató játékkal mulathatjuk az időnket.

Az ajánlatot erre találod!

Jó szórakozást!

×