Napokon belül a Fortnite már a negyedik születésnapját ünnepli, aminek alkalmából egy különleges szülinapi esemény is indul, pazar jutalmakért.

Nehéz elhinni, de már négy év telt el azóta, hogy a Fortnite megkezdte világhódító útját a játékvilágban. A játék battle royale módja szeptember 26-án indult, pontosan 4 évvel ezelőtt. Az alkalomból persze egy különleges in-game esemény is indul, ami a játékosok számára csakis előnyökkel járhat.

Ilyen lesz a Fortnite negyedik születésnapja.

Senki nem vitatja talán, hogy a Fortnite rengeteget változott és fejlődött az elmúlt négy évben, az Epic Games pedig éppen ezért stílusosan ünnepel. Az esemény rengeteg kihívással és jutalommal jár.

Fourth Fortnite Birthday event kezdés

A különleges Fortnite születésnapi esemény 2021. szeptember 24-én, magyar idő szerint délután 3-kor indul. Lesz egy frissítés hozzá, ami akkor le is tölthető a játékhoz. A Fortnite Birthday esemény négy napig tart, tehát 2021. szeptember 28-án ér véget. A játék hivatalos születésnapja az esemény közben, szeptember 26-án lesz. A Fortnite Birthday esemény során a pályán mindenki találkozhat majd születésnapi tortákkal, melyeket ha megesszük, HP-t és pajzsot kapunk. A tavalyi születésnapi ajándékok is visszatérnek, szóval lesznek ritka lootok.

Küldetések és jutalmak

Az ünnepség alatt lehetőségünk lesz tematikus küldetéseket teljesíteni, hogy születésnapi jutalmakat és XP-t szerezzünk. Ezek is az esemény alatt fognak megjelenni, szóval egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi lesz a feladatunk. A jutalmak között lesz a „4 Me???” Back Bling, a “Hooplah Hammer Pickaxe, és a “4? Score!” Emoticon.

Egyelőre sajnos csak ennyit lehet tudni a Fortnite születésnapi eseményéről, de az Epic a napokban valószínűleg feltárja az újdonságokat. Te mióta vagy Fortnite player?

×