Nem örülnek a játékosok.

Az Epic Games a nyolcadik szezonban meglehetősen érdekes módon kavarta meg az eddigi küldetésrendszert. Maradtak a heti és napi küldetések, de ezek inkább csak általános jellegű feladatok. Visszatértek a punchcardok, de ezúttal NPC-khez kapcsolódó feladatokról beszélünk, melyeket hamar végig lehet pörgetni és utána már csak arany jár értük.

Az Epic Games is érzi, hogy gond van!

A felhasználók elégedetlenek a jelenlegi rendszerrel, nem lehet úgy pörgetni az XP-t, mint az elmúlt szezonok során. Egy ideig az Impostors LTM nagyon szép mennyiséget adott, de az elmúlt napokban nerfelték ezt is a fejlesztők, már nem feltétlenül éri meg grindolni.

 

Szerencsére azért nem beszélhetünk teljes kudarcról, hiszen az Epic Games mindig híres volt arról, hogy figyelembe vette a játékosok (reális) igényeit. Tudomásul vették, hogy változtatni kell a jelenlegi rendszeren és dolgoznak is a lehetséges megoldásokon. Szeptember 28-án érkező frissítés után tájékoztatást ígérnek a fejlesztésekkel kapcsolatban, kíváncsian várjuk milyen megoldással jelentkezik a cég.

Te hányas szinten jársz jelenleg?

https://leet.hu/shop/back2school/

×