Könnyen megviccelhetjük ellenfeleinket.

Szerda hajnalban érkezett meg a legújabb, nagyobb volumenű CS:GO frissítés. Az Operation Riptide keretein belül rengeteg változtatás, fejlesztés és természetesen kimaradhatatlan kozmetikai tárgy is bővítette a Valve FPS játékának repertoárját. Az egyik ilyen jellegű belenyúlás a gránátokat is érintette, a felhasználók kérésének eleget téve dropolhatóak lettek ezek az eszközök is.

Az első hetekben rendesen megviccelhetjük ellenfeleinket!

 

A fenti videó feltöltője nem unatkozott sokat, pár órával a frissítés után egyből elkezdte alkalmazni a 200 IQ technikát. Nemes egyszerűséggel a Flash gránátot nem rendeltetésszerűen dobja el, hanem csak simán úgy, mintha egy fegyverrel tenné ezt. Jelenleg a játékban vizuálisan nem tudunk különbséget tenni a két mozdulatsor között, így szinte 100%-ban elfordultak ellenfelei a „fake” flash elől.

Az újdonság varázsa miatt az elkövetkezendő hetekben még biztosan működik a taktika, hacsak a Valve meg nem oldja valahogy, hogy ránézésre látható legyen a gránát „állapota”. Kötve hisszük, hogy ilyen lépésre szánnák rá magukat a fejlesztők, de sosem zárhatjuk ki ezt a lehetőséget sem.

https://leet.hu/shop/back2school/

×