Pareszék meccset sem veszítve lettek az NGES Elite Cup győztesei, így a Magyar Esport Bajnokság után, ismét a Team Plague jutott a csúcsra.

Hétvégén véget ért a 4 millió forint összdíjazású NGES Elite Cup, ahol előbb VALORANT-ban, majd Rainbow Six Siege-ben és CS:GO-ban, végül pedig League of Legends-ben rendeztek versenyt. A két elődöntőre szombaton, míg a bronzmérkőzésre és a döntőre vasárnap került sor, a mérkőzéseket pedig szokás szerint a Leet Esport csatornáján követhettétek figyelemmel.


A verseny eredményei:

  • Team Plague 2:0 Xenex Esports (elődöntő)
  • Lenovo Legion Honvéd 2:0 Wonder Stag Esports (elődöntő)
  • Xenex Esports 2:1 Wonder Stag Esports (bronzmérkőzés)
  • Team Plague 3:0 Lenovo Legion Honvéd (döntő)

A Lenovo Legion Honvéd és a Team Plague csapata is könnyedén, 2:0-ra nyerte meg a maga elődöntős párharcát, ám a két együttes által vívott finálé is hasonlóan simán alakult. A Team Plague ellenállást nem ismerve nyerte meg mindhárom meccset, így Pareszék 5:0-ás összesített aránnyal nyerték meg az NGES Elite Cup versenyét.

A Team Plague ezzel back-to-back győzelmet könyvelhet el, hiszen a legutóbbi Magyar Esport Bajnokságon is ők diadalmaskodtak. A bronzmérkőzés Xenex Esports sikerrel zárult, így Túróstésztáék a harmadik, míg a Wonder Stag Esports a negyedik helyen zárt.


Az esemény végeredménye:

  1. Team Plague – 400.000 Ft
  2. Lenovo Legion Honvéd – 300.000 Ft
  3. Xenex Esports – 200.000 Ft
  4. Wonder Stag Esports – 100.000 Ft

Az NGES Elite Cup LoL versenye véget ért, ezzel pedig a teljes versenysorozat is lezárult. Ha nem szeretnétek lemaradni az NGES által szervezett további versenyekről, akkor kövessétek a Facebook és Instagram oldalukat, a legújabb videós tartalmakhoz iratkozzatok fel Youtube csatornájukra, továbbá érdemes csatlakozni a Discord-szerverükre is!

Gratulálunk minden résztvevőnek, találkozunk legközelebb!

https://leet.hu/shop/back2school/

×